Trackticks

Rittenregistratie Track & Trace

Onze dienst biedt ononderbroken, real-time inzicht in jouw wagenpark, waarbij de locaties van voertuigen altijd up-to-date zijn

Voertuig
beveiliging

Onze systemen zijn erkend door verzekeraars en voorzien van het SCM keurmerk.

IOT
oplossingen

Het SaaS-platform is schaalbaar, betrouwbaar en veilig. Gebouwd om te integreren in bestaande bedrijfssystemen.

Contact
ons

Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Trackticks.

Wil je je voertuig echt goed leren kennen en weten wat je moet doen bij een plotselinge noodsituatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Middels bijzondere opdrachten op het testcircuit en de slipbaan leren we je hoe je je voertuig onder controle houdt.

Bij Tracktics is het ook mogelijk om je bedrijfsuitje te combineren met onze training. Hiervoor hebben we extra uitdagende oefeningen waarbij je 100% op elkaar moet vertrouwen.

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tracktics is een samenwerking tussen Easy2Track en Drivetactics. Samen verzorgen wij deze trainingen onder de naam Tracktics op het Verkeerscircuit in Drachten.

Geen enkele klant is hetzelfde.

Wij geloven in het belang van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Of nog makkelijker, druk op belknop om direct met ons in contact te komen!

Een greep uit onze klanten

TRACKTICKS.NL

Check onze nieuwe dienst

Wil je je voertuig echt goed leren kennen en weten wat je moet doen bij een plotselinge noodsituatie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Middels bijzondere opdrachten op het testcircuit en de slipbaan leren we je hoe je je voertuig onder controle houdt.